Til toppen

HANSKE VIBRASJON A790

Produktnummer: 05850
Fra:

inkl. mva.

Spesielt utviklet for å redusere virkningene av støt og vibrasjoner. Utmerket komfort og fingerfølsomhet ved bruk av elektroverktøy.

Kvalitet: 50% bomull, 45% nylon, 5% gummi kloropren
Standard: CE EN 420, EN 388, EN 10819

• Spesielt utviklet for å redusere virkningene av støt og vibrasjoner
• Utmerket komfort og fingerfølsomhet ved bruk av elektroverktøy

Generelle
Kategori Hansker
Variant Spesial
Materiale Bomull/nylon
Kolleksjon Herre

HANSKEKLYPE NORHAND GLOVE GUARD

Holder til å henge i beltestropp. Klype til å feste hansken i. Produsert i et holdbart, ikke-ledende og ikke-korrosivt plastmateriale.
145025

HANSKEKLYPE NORHAND UTILITY GUARD FOR BELTE

Holder til å henge i belte. Klype til å feste hansken i. Produsert i et holdbart, ikke-ledende og ikke-korrosivt plastmateriale.
145026

HANSKE ANTI IMPACT KUTT C A722

Fleksible PVC slagbøyler for maksimal holdbarhet. Forsterket tommelskrue. Maksimal støtbeskyttelse ved bruk av TPR pod teknologi. kuttnivå 5. Utmerket for jobber som krever høy finerferdighet. Nitrilskum belegg for utmerket grep under våte og tørre forhold.
05851

HANSKE VIBRASJON A790

Spesielt utviklet for å redusere virkningene av støt og vibrasjoner. Utmerket komfort og fingerfølsomhet ved bruk av elektroverktøy.
05850
Tilbud

HANSKE IMPACT NITRIL

Kampanjepriser gjelder ved kjøp av hele pakker eller kartonger av samme størrelse. Impact Ekstrem hanske i nylon med polstret håndflate i nitrile som reduserer vibrasjoner, og gir godt grep. PVC forsterkning på knoker og fingre. Borrelåslukking på mansjett. Godt grep på våte flater og olje forurenset flater Brukes f.eks. i offshore industri , og annet arbeid utsatt for slag. Slitesterk.
05832