Til toppen

Trykkluft

Sorter etter: Navn (a > å)

# 3M M-106 HJELM M/ACETATVISIR

Ansiktsskjerm med standard ansiktstetning. Overflatebehandlet polykarbonatvisir som er ripe- og kjemikaliebestandig. For beskyttelse av åndedrett, øyne, ansikt og hode. Beskytter mot partikler, sprøyting og kjemikaliehåndtering.
09774

3M M-306 VERNEHJELM M/VISIR OVERTRYKKSHJELM

Ansiktsskjerm med standard ansiktstetning og overflatebehandlet polykarbonatvisir som er ripe- og kjemikaliebestandig. For beskyttelse av åndedrett, øyne, ansikt og hode. Egnet for bygg og anlegg, kjemikaliehåndtering og tungindustri.
091358

3M TRYKKLUFTSREGULATOR V-500E

3M Veraflo V - 500E Regulator sikrer en individuelt justerbar, konsekvent styrt luftmengde. Regulatoren krever et arbeidstrykk på 3,5 til 8 bar og er svært rolig på grunn av den integrerte lyddemper (< 65 dBA). En integrert varselfløyte varsler brukeren om lav luftstrømmen inn i hodesett.
091360

3M TRYKKLUFTSYSTEM S200P FOR HALVMASKE/HELMASKE

Benyttes i kombinasjon med 7000 seriens halvmasker og 6000 seriens helmasker. Systemet består av: en stk. regulator, en stk. pusteluftslange, ett belte og ett par overskuddsventiler. Pusteluftslangen er enkel å montere til maskens bajonettfeste. Man kan velge å bruke systemet som en ren trykkluftmaske eller kombinert med filtre, slik at man også er beskyttet når trykkluften er frakoblet.
09731