Til toppen

Profilering

Victoria AS kjøper alt av tekstiltrykk, brodering, tampotrykk, bannere, trykksaker og andre profileringsprodukter av sitt søsterselskap Reflex Promotion AS. Dette gjør at vi får en mye tettere og bedre dialog når det kommer til utvikling av logo, korrekturproduksjon, priser, leveringstider mm slik at du som kunde for dekket dine behov på en profesjonell og god måte.

Originalmateriell av logo.
For mer informasjon om filformater vi kan motta trykk på linken:
https://www.reflexpromotion.no/originalmateriell.html

Produktene som kan tilbys:

Trans Tex
Trans Tex er vår tradisjonelle transfer som er egnet til de fleste tekstiler; både arbeidstøy som må tåle mye slitasje og industrivask, og finere stoffer som f.eks. nylon. Her tilbys et ubegrenset fargevalg, og vi garanterer en transfer av meget høy kvalitet. Dette krever imidlertid et godt originalgrunnlag. Godt originalgrunnlag vil si vektoriserte filer som f.eks AI eller EPS.
Vasketemperatur: 60- 90 grader.

Trans Digital
Trans Digital er en fullfarge/3D digitalbasert transfer som gir en meget detaljert gjengivelse på tekstiler. Denne typen trykk brukes spesielt når logo/trykk har mange farger og mange små detaljer. Teknologien som er brukt er meget tidsbesparende og kostnadseffektiv, også på små kvanta.
Kvalitet er viktig for oss. Trans Digital-produktet har derfor vært igjennom omfattende testing og utprøving. Resultatet er en meget holdbar transfer som tåler høye vasketemperaturer, tørketrommel og rens.
Miljøhensyn har vært grunnleggende under utviklingen av produktet og vi har nå et vannbasert system hvor PVC ikke benyttes. Vi garanterer trykk av høy kvalitet, men dette krever også et godt originalunderlag.
Vasketemperatur: 60-90 grader.

Trans Reflex
Trans Reflex er en sølvfarget, høyreflekterende transfer som kan trykkes i enhver logoutførelse. Denne transferen er noe mindre slitasjesterk sammenlignet med de andre transfertypene, men egner seg meget godt på stabile stoffer.
Maks. vasketemperatur: 40 grader.

Trans Color
Trans Color Reflex er dekkende farge som trykkes på høyreflekterende refleks og leveres i enhver logoutførelse.  Den egner seg best til grove stoffer som f.eks. arbeidstøy.
Maks. vasketemperatur: 60 grader.

Trans Nylon
Trans Nylon er transfer som egner seg best til tunge plagg som blant annet arbeidsregntøy.
Maks vasketemperatur: 60 grader.

Trans Elastic
Trans Elastic er et transfer som er egnet på tekstiler med høy elastisitet. Her tilbys et ubegrenset fargevalg, og vi garanterer en transfer av meget høy kvalitet. Dette krever imidlertid et godt originalgrunnlag. Trans elastic er spesielt bra til drakter og annet treningstøy.
Vasketemperatur: 60-90 grader.

 

Trans Name / Trans Numbers
Trans Name / Trans Numbers er vanlig trans tex som er egnet til de fleste tekstiler; både arbeidstøy som må tåle mye slitasje og industrivask, og finere stoffer som f. eks. nylon. Navn og tall kan kjøpes i pakker på 10 stk. eller 25 stk. Denne typen merker er typisk brukt på drakter og treningstøy til klubber som ønsker navnemerking og nummer.
Trans name/number tilbys i et ubegrenset fargevalg, og vi garanterer en transfer av meget høy kvalitet ved godt originalgrunnlag.
Vasketemperatur: 60-90 grader.

Silketrykk
Silketrykk er direktetrykk på plagg. Det kan trykkes både i ensfarget og flerfarget. Fargen trekker mer inn i plagget og resultatet blir litt mykere enn med vanlig transfer.  Silketrykk er best egnet til t-shirts og gensere eller andre plagg som ikke har glidelås, knapper ect.
For å garantere godt resultat krevers et godt originalgrunnlag.
Maks vasketemperatur er ca 60 grader.

Brodering
Brodering egner seg på alle typer klær, håndklær, capser, bagger, vesker og mye mer. Logoer, navn eller annet budskap kan broderes med opptil 15 farger pr logo og opp til 26cm bred. Tåler vasking i høy temperatur og gir et eksklusivt uttrykk.

Tampotrykk
Tampotrykk er trykking av harde produkter. Trykkingen foregår ved hjelp av en silikonpute som henter farger fra en klisjé der logoen er brent inn. Dette gir et pent, nøyaktig og holdbart resultat. Typiske produkter som trykkes med tampotrykk er harde reklameartikler som f. eks. iskrape, matboks, penner, flasker, pastillesker ect.

Banner
Vi kan blant annet levere trykk på vinylbannere, Roll-up bannere, Tekstil bannere og Mesh bannere for innen og utendørs bruk til alle typer formål.

Trykksaker
Vi kan blant annet trykke brosjyrer, kataloger, omslagsmapper, visittkort, flyers og plakater til din bedrift. Alle produktene kan leveres i ulike kvaliteter og størrelser.