Til toppen

Håndverk

Sorter Navn (a > å)

BUKSE BUILDER H.V.

Håndtverksbukse med to frontlommer, baklommer m/klaff og hengelommer. Lår- og mobillomme m/klaff, og lårlomme med YKK glidelås. Tommestokklomme m/knapp for feste av kniv. ID-kortlomme og D-ring for feste av ID-kort.Hammerholderfeste. Kneputelommer i Cordura®. Justerbar lengde 5 cm. YKK metallglidelås i gylf. Teflonbehandlet.
02220

BUKSE HÅNDVERKER BUILDER DAME

Damemodell. Håndtverkerbukse. Med hengelommer, baklommer med klaff, lårlomme, tommestokklomme, kneputelommer.
02222

BUKSE HÅNDVERKER M/HENGEL. 4-VEIS STRETCH

4-veis stretch i ripstop/ vannavvisende stoff, høyre hengelomme har webforsterket heng til verktøy, dobbelt lårlomme med glidelås og telefonlomme, webforsterket hammerholder, knelomme med to høydenivåer.
02219
Tilbud

BUKSE HÅNDVERKER M/HENGEL. 4-VEIS STRETCH

UTGÅENDE FARGE. 4-veis stretch i ripstop/ vannavvisende stoff, høyre hengelomme har webforsterket heng til verktøy, dobbelt lårlomme med glidelås og telefonlomme, webforsterket hammerholder, knelomme med to høydenivåer.
02219SALG

BUKSE HÅNDVERKER M/HENGEL. 4-VEIS STRETCH DAME

Håndverkerbukse i stretch. Damemodell. Justerbar linning. Avtagbare hengelommer.
02221
Tilbud

BUKSE HÅNDVERKER M/HENGEL. 4-VEIS STRETCH DAME

UTGÅENDE FARGE. Håndverkerbukse i stretch. Damemodell. Justerbar linning. Avtagbare hengelommer.
02221SALG
Nyhet

BUKSE MASON MURER/MALER 4VEIS STRETCH

Mykt, behagelig og slitesterkt stoff. 2 og 3 nåls sømmer. Romslige, slitesterke lommer. Hengelommer med forsterkede lommebunner som kan legges ned i lommen under. Bred beltegang som tåler et 4 cm bredt belte. D-ring under linning. Stretch detaljer i skritt, bak og knefolden for bedre bevegelighet. CODURA forsterkede kneputelommer med høydejustering. YKK glidelås.
02252
Nyhet

BUKSE MASON MURER/MALER 4VEIS STRETCH DAME

Malerbukse i damemodell. 4-veis stretch i ripstop materiale. Justerbart belte med strikk, klaff og borrelås. Hengelommer med forsterket bunn som kan legges ned i den faste lomme under. Fin passform og moderne design med svart detaljer.
02242
Nyhet

BUKSE MASON MURER/MALER DAME

Murer/malerbukse i damemodell. Myk og behagelig slitesterkt stoff. 2 og 3 nåls sømmer med kraftig tråd på utsatte steder. Hengelommer med Cordura® forsterkning. Ved fjerning av nederste innvendige blå søm, kan bukselengde økes med 5 cm.
02241

BUKSE MASON MURER/MALER.

Bukse med mykt, behagelig og slitesterkt stoff. Romslige slitesterke lommer. Hengelommer med forsterkede lommebunner som kan legges ned i lommen under. Høyre hengelomme har webforsterket heng til verktøy. Venstre henglomme har god plass for firma logo.
02254

BUKSE PIRAT HÅNDVERK M/HENGEL 4VEIS STRETCH

Pirat håndverkerbukse med hengelommer. 4-veis stretch i ripstop/vannavvisende stoff. Justerbar linning med klaff og borrelås. Mesh i knefolden for ventilasjon. Knelommer med stretch Cordura® og to høyder for justering av kneputer. Nedre del av legg er Cordura forsterket med snor for stramming.
02419

BUKSE PIRAT HÅNDVERKER M/HENGEL. 4VEIS STRETCH DAME

Pirat håndverkerbukse i damemodell. 4-veis stretch i ripstop/vannavvisende stoff. Justerbar linning med klaff og borrelås. Mesh i knefolden for ventilasjon. Knelommer med stretch Cordura® og to høyder for justering av kneputer. Nedre del av legg er Cordura forsterket med snor for stramming.
02421