Til toppen

Service og industri

Sorter Navn (a > å)

BUKSE PROFIL.

Bukse med to stikklommer og baklommer med klaff. Lårlomme med klaff og tommestokklomme. Mobillomme og diverse smålommer. YKK glidelås.
02245

BUKSE SERVICE 4VEIS STRETCH

Myk og behagelig 4-veis stretch i ripstop/vannavvisende stoff. To stikklommer. Baklomme med broderi. Dobbelt lårlomme med glidelås og klaff. Kile i skritt. YKK plast glidelås.
02212

BUKSE SERVICE M/FLERE LOMMER 4VEIS STRETCH DAME

Servicebukse i myk og behagelig stretchkvalitet. Damemodell. Fin passform.
02214

BUKSE SERVICE M/KNE-/LÅR- MOBL.

Bukse. To stikklommer og to baklommer med klaff. Mobillomme, lårlomme med klaff og tommestokklomme. Kneputelommer. YKK glidelås.
02201

BUKSE SERVICE M/LÅR MOBL. DAME P/B.

Damebukse. To stikklommer og baklommer. Mobil-, lår-og tommestokklomme. YKK glidelås.
02210

BUKSE SERVICE M/LÅR MOBL. P/B.

Bukse i mykt, behagelig og lett stoff. 2 stikklommer og 2 baklommer med klaff. Høyre lårlomme med tommestokklomme og diverse smålommer. Venstre lårlomme med mobillomme, smålommer og lommeklaff. YKK plastglidelås som beskyttes av frontlist. Doble og enkle sømmer med trådforsterkning på utsatte steder. Tilpasset arbeid hvor metall ikke er ønskelig.
02200

BUKSE SERVICE STRETCH DAME

Damebukse. Mykt og behagelig 4-veis stretch i ripstop/ vannavvisende stoff. To stikklommer. Dobbelt lårlomme med glidelås og klaff. Baklomme med broderi. Kile i skritt. YKK plast glidelås.
02213

KJELEDRESS M/KNEL. BOM.

UTGÅENDE PRODUKT. Selges så lenge vi har på lager - vil ikke bli restnotert. Kjeledress. To stikklommer med gjennomgrep. To brystlommer med klaff og baklommer, tommestokklomme og kneputelommer. Ekspansjonsfold i rygg for bedre bevegelighet. Elastisk linning i rygg. Skjulte metallknapper i front.
02350

KJELEDRESS P/B

Kjeledress. To innstikklommer, bryst- og baklommer. Tommestokk- og mobillomme. Lomme på erme og ID-kortlomme. Kneputelomme. Folder i rygg for økt bevegelighet .Justerbare ermer med trykknapper. Strikk i midjen. YKK toveis glidelås i front.
02300

STØVDRESS/LAKKDRESS.

Støvdress/Lakkdress. Glidelås i front. Ribb nede på ermene. Strikk nede på bena. Tommestokklomme og knelommer.
02313