Til toppen

Kutthansker

Sorter Navn (a > å)

HANSKE IMPACT FÖRET VANNAVV M/TOUCHFINGRE KUTT D

Impact hanske i teksturert PVC, polyester spandex. Mansjett i neoprene. Slagbeskyttelse padder i TPR. Med kuttbeskyttelse. Foret med vannavvisende membran. Touch-finger på 3 fingre. Godt grep på våte flater og oljeforurenset flate
05859

inkl. mva.

HANSKE IMPACT KUTT F, FÖRET, VANNAVV M/TOUCHFINGRE

Impact hanske i teksturert PVC, polyester spandex. Mansjett i neoprene. Slagbeskyttelse padder i TPR. Foret med spesial kevlar for ekstrem god kuttbeskyttelse. Foret med vannavvisende membran. Touch-finger på 3 fingre. Godt grep på våte flater og oljeforurenset flate.
05860

inkl. mva.

HANSKE IMPACT M/TOUCHFINGRE KUTT D

Impact hanske i teksturert PVC, polyester spandex. Mansjett i neoprene. Slagbeskyttelse padder i TPR. Med kuttbeskyttelse. Godt grep på våte flater og oljeforurenset flate.
05858

inkl. mva.

HANSKE KUTT 5 NITRILSKUM 3/4 DYPPET

Skjærebestandig i kuttnivå 5. Sømløs og vanntett i håndflaten. ¾ dyppet hanske. Godt grep.
05315

inkl. mva.

HANSKE KUTT D NITRILSKUM HPPE+Gl

Skjærebestandig i kuttnivå D. Sømløs og vanntett i håndflaten, leveres i par / 12 par pr pakke / 120 par i kartongen.
05310

inkl. mva.

Nyhet

HANSKE KUTT D TOUCHFINGERS ØKOTEX NITRILSKUM

NORHAND® Safe Task X monteringshanske i HPPE glassfiber, med nitril foam i håndflaten, og touchfingers. En særdeles slitesterk og kuttsikker hanske. Selges pr par
05322

inkl. mva.

HANSKE MONTERING KUTT B HYFLEX 11-518

Ekstra lett hanske med kuttmotstand. Den første hansken med en masketetthet på 18 og en kuttbeskyttelse på EN nivå 3 samt slitevern på EN nivå 3 som gir lengre levetid. Dyneema® Diamond Technology fiber sammen med et tynt PU belegg betyr et stort skritt fremover når det gjelder fingerfølsomhet og berøring i områder hvor det er risiko for kutt. Disse tynne hanskene som tilpasser seg hånden har D3 strikk og gir en følelse av å jobbe uten hansker. Det myke tynne sømløse fôret puster og holder hendene kjølige og tørre samtidig som det gir best mulig fleksibilitet, fingerfølsomhet og høy komfort.
05445

inkl. mva.

NORHAND ARGONHANSKE I GEITESKINN

NORHAND® Argonhanske i geiteskinn, med mansjett i ruskinn. Biseforsterket tommelgrep, innvendig strikk oger håndledd. Ufòret. Sydd med kevlartråd.
92NI13

inkl. mva.

NORHAND KENIMA MULTIPRO X-STRONG HANSKE

Kenima Multipro strikket med isolerende fòr, god termisk beskyttelse, Anti - bakteriellbehandlet, pustende, god passform. Lang mansjett.
92NI151

inkl. mva.

NORHAND MONTERINGSHANSKE I GEITESKINN, M/KEVLARFÒR

NORHAND® Comfort-X monteringshanske i geiteskinn i overhånd og håndflate, Biseforsterket tommelgrep med elastikk over håndledd, kevlarfòr.
92NI12K

inkl. mva.

NORHAND Technic Touch GRÅ NYLONHANSKE M/POLYURETHAN

Technic Touch grå kutthanske i nylon m/polyuretanbelegg i håndflate. Strikket i ekstra sterk nylon , god elastikk, høy kuttmotstand. Godt grep på våte overflater.
92NI18G

inkl. mva.

NORHAND® MONTERINGSHANSKE MED KEVLARINNLEGG

NORHAND® Comfort-X monteringshanske i geiteskinn og trikot med kevlarfòr. Kutthanske.
92NI11K

inkl. mva.