Til toppen

Kutthansker

Sorter Navn (a > å)
Tilbud

HANSKE IMPACT FÖRET VANNAVV M/TOUCHFINGRE KUTT D

Impact hanske i teksturert PVC, polyester spandex. Mansjett i neoprene. Slagbeskyttelse padder i TPR. Med kuttbeskyttelse. Foret med vannavvisende membran. Touch-finger på 3 fingre. Godt grep på våte flater og oljeforurenset flate
05859
Tilbud

HANSKE IMPACT KUTT F, FÖRET, VANNAVV M/TOUCHFINGRE

Impact hanske i teksturert PVC, polyester spandex. Mansjett i neoprene. Slagbeskyttelse padder i TPR. Foret med spesial kevlar for ekstrem god kuttbeskyttelse. Foret med vannavvisende membran. Touch-finger på 3 fingre. Godt grep på våte flater og oljeforurenset flate.
05860
Tilbud

HANSKE IMPACT M/TOUCHFINGRE KUTT D

Impact hanske i teksturert PVC, polyester spandex. Mansjett i neoprene. Slagbeskyttelse padder i TPR. Med kuttbeskyttelse. Godt grep på våte flater og oljeforurenset flate.
05858

HANSKE KUTT 5 NITRILSKUM 3/4 DYPPET

Skjærebestandig i kuttnivå 5. Sømløs og vanntett i håndflaten. ¾ dyppet hanske. Godt grep.
05315

HANSKE KUTT D NITRILSKUM HPPE+Gl

Skjærebestandig i kuttnivå D. Sømløs og vanntett i håndflaten, leveres i par / 12 par pr pakke / 120 par i kartongen.
05310

HANSKE KUTT D TOUCHFINGERS ØKOTEX NITRILSKUM

NORHAND® Safe Task X monteringshanske i HPPE glassfiber, med nitril foam i håndflaten, og touchfingers. En særdeles slitesterk og kuttsikker hanske. Selges pr par
05322

HANSKE MONTERING KUTT B HYFLEX 11-518

Ekstra lett hanske med kuttmotstand. Den første hansken med en masketetthet på 18 og en kuttbeskyttelse på EN nivå 3 samt slitevern på EN nivå 3 som gir lengre levetid. Dyneema® Diamond Technology fiber sammen med et tynt PU belegg betyr et stort skritt fremover når det gjelder fingerfølsomhet og berøring i områder hvor det er risiko for kutt. Disse tynne hanskene som tilpasser seg hånden har D3 strikk og gir en følelse av å jobbe uten hansker. Det myke tynne sømløse fôret puster og holder hendene kjølige og tørre samtidig som det gir best mulig fleksibilitet, fingerfølsomhet og høy komfort.
05445

NORHAND KENIMA MULTIPRO X-STRONG HANSKE

Kenima Multipro strikket med isolerende fòr, god termisk beskyttelse, Anti - bakteriellbehandlet, pustende, god passform. Lang mansjett.
92NI151

NORHAND MONTERINGSHANSKE I GEITESKINN, M/KEVLARFÒR

NORHAND® Comfort-X monteringshanske i geiteskinn i overhånd og håndflate, Biseforsterket tommelgrep med elastikk over håndledd, kevlarfòr.
92NI12K

NORHAND Technic Touch GRÅ NYLONHANSKE M/POLYURETHAN

Technic Touch grå kutthanske i nylon m/polyuretanbelegg i håndflate. Strikket i ekstra sterk nylon , god elastikk, høy kuttmotstand. Godt grep på våte overflater.
92NI18G

NORHAND® MONTERINGSHANSKE MED KEVLARINNLEGG

NORHAND® Comfort-X monteringshanske i geiteskinn og trikot med kevlarfòr. Kutthanske.
92NI11K