Til toppen

3M BRILLE KLAR SOLUS 1000 S1101SGAFKT-EU

Produktnummer: 08218

inkl. mva.

3M™ Solus™ vernebriller er sporty med en lav profil. Det er enkelt å bytte mellom hodebånd og/eller innlegg for ulike bruksområder. Myk nese og myke brillestenger gir bedre komfort, passform og stil. 3M™ Scotchgard™ antidugg-belegg forebygger dugg og er ripebestandig.

Linse: Klar Polykarbonat
Linsemerking: 2C-1.2 3M 1 FT K N
Vekt: 26g
Standard: EN 166

3M™ Solus™ vernebriller i 1000-serien har en solid linse i polykarbonat med en slank og stilig ramme. Vernebrillene har 3M™ Scotchgard™ antidugg-/ripebestandig belegg og kan tilpasses på ulike måter ved hjelp av alternativene for hodebånd og innlegg. De er tilgjengelige med linser i ulike fargetoner.

Beskytt øynene dine uten å gå på kompromiss med stil, komfort eller synsfelt med 3M™ Solus™ vernebriller i 1000-serien De lette vernebrillene har en smal, moderne ramme med fargede, myke brillestenger som gir et stilig utseende, og en myk nesebøyle og polstrede brillestenger for ekstra komfort. Den sterke polykarbonatlinsen gir støtmotstand og har 3M™ Scotchgard™ antidugg-belegg for optimal forebygging av duggdannelse og svært god ripebestandighet, og det forhindrer dugg lenger enn tradisjonelle antidugg-belegg, selv etter flere vask