Til toppen

SOMMERKAMPANJE

Sommeren står for døren.

Vi har kampanje på utvalgte Hi-Vis overdeler og forskjellige shorts og piratbukser.

Kampanjeperioden er fra 13. mai til og med 16. juni

Sorter Navn (a > å)
Tilbud

BUKSE PIRAT HÅNDVERK M/HENGEL 4VEIS STRETCH

Pirat håndverkerbukse med hengelommer. 4-veis stretch i ripstop/vannavvisende stoff. Justerbar linning med klaff og borrelås. Mesh i knefolden for ventilasjon. Knelommer med stretch Cordura® og to høyder for justering av kneputer. Nedre del av legg er Cordura forsterket med snor for stramming.
02419
Tilbud

BUKSE PIRAT HÅNDVERKER M/HENGEL. 4VEIS STRETCH DAME

Pirat håndverkerbukse i damemodell. 4-veis stretch i ripstop/vannavvisende stoff. Justerbar linning med klaff og borrelås. Mesh i knefolden for ventilasjon. Knelommer med stretch Cordura® og to høyder for justering av kneputer. Nedre del av legg er Cordura forsterket med snor for stramming.
02421
Tilbud

BUKSE PIRAT HÅNDVERKER STRETCH

Smidig 4-veis stretch i slitesterkt ripstop-materiale. Forsterket stretch Cordura® i skrittet. Romslige hengelommer med ekstra rom og forsterket innside; kan puttes i frontlommene.
23119
Tilbud

BUKSE PIRAT HÅNDVERKRE HI-VIS KL. 2

Piratbukse i varsel, Romslige hengelommer foran med ekstra rom som kan puttes i frontlommene. Utenpåliggende lommer bak med belg. Forbøyde knær med knebeskyttelseslommer i to høyder i slitesterkt FA™.
23118
Tilbud

BUKSE PIRAT MASON MURER/MALER 4VEIS STRETCH DAME

Pirat malerbukse i damemodell. Piratbukse med hengelommer. Fin passform og moderne design med svart detaljer. 4-veis stretch i ripstop materiale. Justerbar linning med strikk, klaff og borrelås. Stretch Cordura® på kneputelommer.
02442
Tilbud

BUKSE PIRAT MURER/MALER 4VEIS STRETCH

Pirat murer/malerbukse. Piratbukse med hengelommer. Fin passform og moderne design med svart detaljer. 4-veis stretch i ripstop materiale. Stretch Cordura® på knelommer. Kneputelommer med to høyde nivåer.
02452
Tilbud

COLLEGEGENSER HI-VIS KL. 3.

Collegegenser med rund hals. Front side antipilling. Ribb på erme og linning. 50mm refleks
02190
Tilbud

GENSER COLLEGE 20471 KL1

Collegegenser Hi-Vis klasse1. Rund hals. Segmentert refleksbånd.
02198
Tilbud

JAKKE M/HETTE HI-VIS DAME KL.3

Damemodell. Hettejakke hi-vis. Lommer med glidelås. 50mm refleks. Passer i 03753 som inner jakke.
02194
Tilbud

JAKKE M/HETTE HI-VIS KL 3

Hettejakke. God passform med fine detaljer. Hette med snor. Sidelommer med glidelås. Brystlomme med glidelås. Børstet innside.Krage med strikket rib. Segmentert refleksbånd. Reversibel YKK glidelås. Passer i 03752 som innerjakke.
02193
Tilbud

PIQUE HI-VIS EN 20471 KL. 2.

Pique. Myk og behagelig stoffkvalitet. Strikket krage.Refleks.
02600
Tilbud

SHORTS BUILDER P/B TEFLON.

Shorts teflonbehandlet, to frontlommer, baklommer m/klaff og hengelommer. Lår- og mobillomme m/klaff, og lårlomme med YKK glidelås, D-ring for feste av ID-kort og hammerholderfeste, YKK metallglidelås i gylf.
02020